Penne cu gorgonzola

de La Ancuta in Penne, 27 Mai 2013 | 6993 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g penne
  • 250 g gorgonzola
  • 2 frunze de salvie
  • 25 g unt
  • 125 ml smantana dulce
  • piper alb macinat
  • 30 g parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu gorgonzola:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele si le trecem prin jet de apa rece.

Pentru sos incingem untul intr-o tigaie iar apoi adaugam gorgonzola taiata bucatele.
Lasam sa se topeasca apoi adaugam smantana in fir subtire si amestecam. Adaugam salvia taiata marunt si piperul. Lasam sa fiarba ~5 minute, pana sosul capata consistenta. La final adaugam parmezanul ras si amestecam pana se omogenizeaza.

Turnam sosul peste paste si amestecam.
Servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mena29 1

28.05.2013, 19:35

Nuuu))

La Ancuta 1

28.05.2013, 20:34

ma gandeameu ca doar ma amagesti

cristeena20 1

29.05.2013, 17:12

ador gorgonzola!!!voi incerca si eu aceste paste simple...bravo!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii la cuptor